Информационен email

Argan & Olive Има 7 продукти.

Аргановото масло се извлича от семената на дървото "Арган", известно като "Дървото на живота" или "Бащата на всичко" сред местните племена. Реликва от терциера, Argania Spinosa расте само в югозападната част на Мароко и е обявено за световно наследство на ЮНЕСКО през 1998 г. За получаването на 1 литър масло трябва да се обработят 80 кг ядки от арган. За производството на козметично масло семената не се пекат, а са студено пресовани. Маслото е особено ефективно срещу стареене и дегенерация на клетките, при суха и възпалена кожа, акне и белези. Есенциалните мастни киселини спомагат кожата да се бори срещу изсушаване, аргановото масло я изглажда и подобрява нейната еластичност. Маслиновото масло действа като антиоксидант, успокоява и освежава кожата, като я предпазва от изсушаване. Поради съдържанието на витамини, има регенериращ ефект и предпазва от бръчки.
Ариес Козметикс представя нова линия от продукти за грижа за кожата и косата "Arganic ®" с Арганово и Маслиново масло - за грижа за лицето, грижа за тялото и косата. Нашите продукти са без парабени и оцветители. Аргановото и Маслиновото масло, използвани в продуктите от серията "Arganic ®", са 100% натурални масла, произведени по метода на студено пресоване: чисто "течно злато".
Забавете процеса на стареене и се насладете на вълшебните ефекти на новата козметична серия"Arganic ®" с Арганово и Маслиново масло!