Информационен email

 

"Ариес Козметикс" е създадена през 1992г. в гр. Варна. Разработва и произвежда собствени козметични продукти за коса и тяло с търговски марки "Aries Cosmetics", "Garance", "Pantenol", "ProCare", "Aloe Vera Unique" , "Botolift", "Sun Guard", "Oscar".

Лицензно производство на крем-паста за силно замърсени ръце с търговската марка "2х1" на фирма Perladin GmbH Германия и притежава изключителните права за продажба на този продукт в страните от Източна Европа.

Продукцията отговаря на потребителското търсене на козметика с европейско качество и дизайн при цени, по-ниски от тези на аналогичните вносни продукти.

"Ариес козметикс" е харесвана марка не само в България, продуктите ни се приемат добре в Норвегия, Франция, Англия, Испания, Турция и Полша.

Всички продукти са със съответните сертификати за качество. В разработката им участват специалисти в областта на медицината, биотехнологиите, химията и козметиката. Използват се преработени натурални суровини, които се внасят директно от производителите - водеши фирми в Германия, Англия, Италия, САЩ и България.

 

Адрес на фирмата:
гр. Варна, ул. Уста Кольо Фичето 40
Тел. 052 500 725, 052 500 726
Факс: 052 500 277
e-mail: office@ariescosmetics.com
            sales@ariescosmetics.com

гр. София, ул. Маслиново клонче 2
Тел: 02 825 07 40